Nieuwenhuis IT & Connectivity
Nieuwenhuis IT - kantoor

Wat vinden anderen van ons?

Ervaringen van klanten

Denis Linnartz van Aureus

Denis Linnartz van Aureus

“Nieuwenhuis IT & Connectivity werd mij via het netwerk aanbevolen. Zakelijk hebben wij de aankoop van alle hardware, van PC’s tot printer, gedaan maar ook de software i.c.m. de diensten zoals onderhoud en service. Ook privé hebben we zaken afgenomen, van wifi-installatie tot hardware, ook weer i.c.m. installeren van de cybersecurity. De directe lijnen, de adequate opvolging bij vragen en het persoonlijke contact zijn een absoluut voordeel in een tijd waar callcenters, automatische telefoonbeantwoorders en diverse keuzemenu’s de boventoon voeren. Door de korte lijnen weet men wat er speelt binnen ons bedrijf en vind men ook direct een oplossing. Daarnaast heeft Nieuwenhuis IT & Connectivity een familiair karakter. Mark Streukens zit aan de “voorkant” als de technische man en zijn echtgenote Natascha zorgt aan de “achterkant” dat het bedrijf dat doet wat het belooft. Direct toegankelijk en een kundig aanspreekpunt met een goede begeleiding wanneer er vragen zijn. Ik raad eenieder aan om eens een gesprek met ze aan te gaan. Wij zijn nu na 5 jaar gebruik te maken van de diensten van Nieuwenhuis niet alleen erg blij met hun dienstverlening, maar ook met de adviezen welke we in het verleden hebben gekregen over de te gebruiken producten en systemen. Nieuwenhuis staat voor ons synoniem met kwaliteit en kennis.”
KampsVanBaar Advocaten

KampsVanBaar Advocaten

“Nieuwenhuis IT & Connectivity verzorgt bij ons het volledige computernetwerk. Van server tot werkstations en laptops, tot telefonie. Wij zijn klant bij hen omdat ze deskundige mensen in dienst hebben, maar bovenal omdat acute problemen snel opgelost worden. De reactiesnelheid op storingen is erg hoog, ook buiten kantooruren wordt men geholpen. We zijn al 30 jaar klant bij Nieuwenhuis IT & Connectivity, een betere graadmeter voor onze tevredenheid is er niet! We raden dan ook zeker aan om een inventarisatie te laten maken van alles wat je bedrijf nodig heeft op het vlak van IT & Connectivity.”
Huisartsenpraktijk Obbicht

Huisartsenpraktijk Obbicht

“Wij nemen al jaren de telefonie af bij Nieuwenhuis IT & Connectivity. We merken dat Nieuwenhuis een zeer laagdrempelige organisatie is. Je kunt er makkelijk terecht met problemen en wordt snel geholpen. Wij willen Nieuwenhuis IT & Connectivity dan ook zeker aanraden, aangezien zij een goede, vriendelijke en klantgerichte service bieden.”
Ryterna Benelux

Ryterna Benelux

“Wij kochten bij Nieuwenhuis hardware en software voor ons kantoor te Sittard en apparatuur ten behoeve van thuiswerk. Nieuwenhuis droeg ook zorg voor de installatie hiervan. Wij kozen voor Nieuwenhuis omdat wij een partner zochten in de nabije omgeving Nieuwenhuis heeft een kleinschalige organisatie die makkelijk toegankelijk is. Ze reageren snel en hebben kundige medewerkers. De geleverde producten en diensten zijn kwalitatief goed en de samenwerking verloopt zeer prettig. Wij raden Nieuwenhuis IT & Connectivity dan ook aan bij bedrijven die op zoek zijn naar een IT-aanbieder.”
YLO Makelaardij

YLO Makelaardij

“Wij, Yvonne, Danielle en Thijs, zijn YLO Makelaardij. Sinds enkele jaren zijn wij gevestigd aan de Rijksweg Noord 61 in Sittard. Wij zijn een allround makelaarskantoor met een echte passie voor de woningbouw. Met onze opleiding in de bouwkunde en ruime ervaring in architectuur assisteren wij de ver- en aankoop van uw (nieuwe) woning. Daarnaast is ook bouwkundig ontwerpen een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Onze bedrijfsvisie ‘Veel in Huis’ is ons dan ook echt op het lijf geschreven. Het verkopen van een woning start met het maken van een alomvattende on- en offlinepresentatie. Door onze interesse in foto- en videografie, gecombineerd met grafische vormgeving zijn wij in staat deze presentatie zelf op te zetten. De kern van de woningpresentatie is de ‘woningbrochure’. Deze brochure bevat de belangrijkste woningcontent zoals, plattegronden, foto’s en uiteraard alle woninginformatie. Het drukwerk van deze brochures hebben wij de eerste 1,5 jaar uitbesteed aan externe drukkerijen. Echter, vanwege het tegengaan van verspilling, we moesten namelijk altijd vaste hoeveelheden afnemen, hebben wij besloten hiermee te stoppen en het drukwerk zelf voor onze rekening te nemen. Na overleg met het team van Nieuwenhuis IT is er gekozen voor een uitgebreide printer, waarbij de brochure snel en accuraat geprint kon worden. Op deze manier werd het voor ons mogelijk de brochures per stuk te printen. Dit heeft geresulteerd in zowel een papier als financiële besparing op drukwerk van ruim 40%. We hebben in onze zoektocht naar een printoplossing gekozen voor Nieuwenhuis IT & Connectivity omdat zij vriendelijk, behulpzaam en deskundig zijn. IT is een breed werkveld waarbij een consument vaak slechts een fractie kent. Nieuwenhuis kent dit werkveld op zijn broekzak waardoor elk probleem een prettige oplossing krijgt. Het feit dat Nieuwenhuis verhuisd is naar de Rijksweg Noord, maakt het oplossen van IT vraagstukken voor ons zeer simpel: links, rechts en links kijken en vervolgens rustig oversteken en aanbellen!”
Lotte Gijsen - Logopedie TOON

Lotte Gijsen - Logopedie TOON

“Nieuwenhuis It & Connectivity regelt voor ons de mail, maar ook laptop- en Microsoft- gerelateerde zaken/hulpvragen. Aangezien wij geen verstand van IT hebben, is het zeer prettig dat we maar hoeven te bellen of mailen en er hulp geboden wordt! We worden snel geholpen en er wordt bij het geven van advies met ons meegedacht. Daarnaast werken zij samen met het bedrijf die onze website beheert en dat is heel handig! Wij zouden Nieuwenhuis zeker aanbevelen, helemaal wanneer je geen kennis hebt van zaken als IT dan is het handig om een samenwerking met een partij als hun te hebben die alles voor je regelt.”
Frank Cramers- Green Building Technology BV

Frank Cramers- Green Building Technology BV

“Wij nemen bij Nieuwenhuis IT & Connectivity Office 365 en een Anti-virus oplossing af. Daarnaast hebben ze ons een tijd geleden een oplossing geboden voor de verbetering van ons WiFi. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met hen, omdat zij ons snel en vakkundig helpen bij problemen. Wat hierin voor ons heel fijn is, is het partnership gevoel en de persoonlijke benadering. Nieuwenhuis IT & Connectivity is een betrouwbare partner die wij bij iedereen aanbevelen!”
Smets Food Trading

Smets Food Trading

“Tijdens de verhuizing aan het einde van 2017 waren we zoekend naar een nieuwe telefoonleverancier die aan onze wensen kon voldoen. In 2017 was het bedrijf sterk groeiende en hadden we ongeveer 20 personen in dienst. We zochten dan ook een partner die goed bereikbaar was en goede voorwaarden had. Nieuwenhuis IT & Connectivity kwam als meest positieve uit de bus, dit door de korte lijntjes en klantvriendelijkheid. We hadden hierbij het gevoel niet een nummertje te zijn maar een gewaardeerde klant. Nieuwenhuis IT & Connectivity is goed bereikbaar en we hebben in de afgelopen jaren nauwelijks problemen gehad, met zowel (mobiele) telefonie als met internet. De snelheid van het internet is altijd goed geweest, zelfs toen we met 30+ personen waren. Wij als Smets Food Trading zijn zeer tevreden over de samenwerking met Nieuwenhuis IT & Connectivity. Als er een probleem of vraag is hoeven we maar te bellen en we worden gelijk geholpen. Als het telefonisch niet mogelijk is om op te lossen dan komen ze persoonlijk langs om het probleem van dichtbij op te lossen. Wij zullen Nieuwenhuis IT & Connectivity zeker aanbevelen!"
Emiel Verstegen - Notariaat Verstegen Brunssum

Emiel Verstegen - Notariaat Verstegen Brunssum

“Wij hebben bij Nieuwenhuis IT & Connectivity onze printoplossing, vergaderscherm, onze telefonie en internet afgenomen. Als snel in dit traject bleek dat zij goede kwaliteit leveren en erg deskundig zijn. Ze zijn altijd bereikbaar en communiceren op een goede manier. Wij zouden dit bedrijf dan ook aanbevelen bij andere ondernemers.”
Synthese Centrum voor onderzoek en behandeling Geleen

Synthese Centrum voor onderzoek en behandeling Geleen

“Sinds een tijdje werken we samen met Nieuwenhuis IT & Connectivity. Zij hebben voor ons onze digitale systemen ingericht. Denk hierbij aan de digitale agenda en gezamenlijke cloud/server waarin we onze documenten opslaan. Wij hebben hiermee een enorme sprong gemaakt op het gebied van digitalisering, back-up proof werken, inzichtelijkheid in digitale systemen en digitale toegang vanaf meerdere locaties. De samenwerking met Nieuwenhuis IT & Connectivity ervaren we als heel fijn. De snelle service en goede uitleg omtrent de systemen zijn erg fijn. Ze nemen voldoende tijd om toelichting te geven en zorgen dat zaken die niet functioneren, gemaakt worden. Wij zijn recentelijk voor het stukje telefonie in onze organisatie ook overgestapt naar Nieuwenhuis. Zij regelden toen ook het contact met onze vorige telefonie contactpersoon, eigenlijk ontnemen ze ontzettend veel lasten en taken uit handen. Kortom: een grote aanrader!”
Ralf Jacobs - Payroll Totaal

Ralf Jacobs - Payroll Totaal

“Wij werken al jaren samen met Nieuwenhuis IT & Connectivity. We kunnen altijd op ze rekenen voor de aanschaf van hardware/software maar ook voor ondersteuning bij problemen en uitleg. Wat fijn is aan hun werkwijze, is dat je geen nummer bent. Als je ze belt, weten ze meteen wie je bent en krijg je hulp op maat. Dat is het voordeel van een ‘kleiner’ lokaal kantoor. Wij zijn enorm fan van deze werkwijze en hebben Nieuwenhuis IT & Connectivity ook al eerder aanbevolen aan onze contacten nadat we vragen kregen over de mooie schermen die wij in ons bedrijf hebben laten ophangen.”
Petro Kools - Restaurant Da Vinci Maasbracht

Petro Kools - Restaurant Da Vinci Maasbracht

“Al sinds 1993 zijn wij trouwe klant bij Nieuwenhuis IT & Connectivity. Van alle hardware/schermen tot software, zij regelen het allemaal voor ons. Wij vinden het superfijn dat ook op afstand altijd fantastische service wordt geleverd door hun. Het team bij Nieuwenhuis IT & Connectivity is heel adequaat, servicegericht en goed op de hoogte van de veranderende markt. Ze denken heel goed mee en zijn werkelijk altijd bereikbaar. We zouden om die reden dan ook zeker aanbevelen aan anderen om met Nieuwenhuis in zee te gaan. Dit bedrijf zal je niks verkopen om maar te verkopen maar ze denken met je mee over je noden en wensen om zo tot een passende oplossing te komen!”
Casper Gillisen  - HydroPneuMotion

Casper Gillisen - HydroPneuMotion

“Al zo lang als ik hier werk bestaat de samenwerking tussen HydroPneuMotion en Nieuwenhuis IT & Connectivity al. Zij ontzorgen ons al jaren op vlak van ICT en alles wat hier bij komt kijken. Zij leveren niet alleen alles wat met schermen te maken heeft, maar verzorgen ook de software, onderhouden de servers en hebben ons bijgestaan in de overstap naar nieuwe software. Ook als we tegen problemen of vragen aanlopen staat bij Nieuwenhuis altijd je eigen contactpersoon voor je klaar. Ook als je contactpersoon er toevallig even niet is, kun je er zeker van zijn dat je vaak al binnen het kwartier nog wordt opgebeld. Ik zou hun service zeker aanraden aan anderen, wij zijn alvast super tevreden!”
Ron Wolfs - Stichting Trevianum Sittard

Ron Wolfs - Stichting Trevianum Sittard

“Mijn naam is Ron Wolfs, woon in Bunde en mijn passie is mijn werk en muziek maken. Ik werk bij Stichting Trevianum in Sittard. Dit is een middelbare school voor Havo, Atheneum en Gymnasium. Een vrij grote school met ongeveer 2650 leerlingen. Mijn functie is Senior systeem- en netwerkbeheer. Nieuwenhuis IT & Connectivity is voor ons een partner waarbij we al onze computers, laptops, beeldschermen en printers afnemen. We hebben voor Nieuwenhuis IT & Connectivity gekozen mede door de prijs – kwaliteit verhouding. Verder hebben ze de service hoog in het vaandel staan. Er wordt met je meegedacht en getracht een oplossing te vinden. We hebben qua service heel goede ervaringen. Je kunt ten alle tijden bellen en je wordt serieus en vakkundig te woord gestaan. Wat Nieuwenhuis IT & Connectivity onderscheidend maakt is de klantvriendelijkheid, goede producten en de service. Ik ben zeer tevreden en zou Nieuwenhuis IT & Connectivity zeker aanraden aan andere ondernemers!”
Linda Queis-Fijen - Kempen & Oberdorf Makelaardij

Linda Queis-Fijen - Kempen & Oberdorf Makelaardij

“Mijn naam is Linda Queis-Fijen, werkzaam bij Kempen & Oberdorf Makelaardij. Kempen & Oberdorf Makelaardij is een verzekerings- en makelaarskantoor met 2 vestigingen en Nieuwenhuis IT & Connectivity verzorgt voor ons al heel veel jaren de kantoorautomatisering én de gehele telefonie. Wij houden van het persoonlijke contact met Mark en zijn medewerkers en het feit dat (de meesten van hen) weten hoe bij ons op onze kantoren alles functioneert. Tevens zijn ze goed bereikbaar en snel qua probleemoplossingen.”
Ron Cohen - Advocatenkantoor Cohen

Ron Cohen - Advocatenkantoor Cohen

“Mijn naam is Ron Cohen en ik ben de eigenaar van Advocatenkantoor Cohen. De firma Nieuwenhuis IT & Connectivity heeft mij bij het opstarten van mijn kantoor in 2013 geholpen met het adviseren omtrent de IT, telefooncentrale, dictafoon en printers. Zij hebben het een en ander aangelegd en mij wat dat betreft veel zorgen uit handen genomen. De samenwerking verloopt tot op dit moment perfect. Als er storingen of andere problemen zijn, dan wordt er direct door de firma actie ondernomen. Zijn zaken niet duidelijk, dan geven zij een heldere uitleg. Tot op heden ben ik tevreden over Nieuwenhuis IT & Connectivity en ik hoop nog geruime tijd met hen te kunnen samenwerken!”
Gijsen Horen

Gijsen Horen

'''Nieuwenhuis IT & Connectivity denkt goed mee en geeft tips en adviezen. Ze leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren en daardoor loopt het gehele proces heel soepel.''
Jack Dings - NOTAS Bouw- Afbouw totaalservice

Jack Dings - NOTAS Bouw- Afbouw totaalservice

''Mijn naam is Jack Dings van NOTAS Bouw- Afbouw totaalservice in Venlo. Mijn passie is om samen met onze opdrachtgevers de mooiste projecten te realiseren. Het doel van mijn onderneming is het ontzorgen van opdrachtgevers. Wij verzorgen het gehele project van A tot Z, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Nieuwenhuis IT & Connectivity installeert voor ons de draadloze oplossingen in woningen en panden. Wij zijn bij Mark & Natascha uitgekomen door middel van mond-tot-mondreclame. De projecten worden iedere keer weer perfect uitgevoerd, het is heel prettig samenwerken en er worden ook duidelijke afspraken gemaakt. Ik zou Nieuwenhuis IT & Connectivity zeker aanbevelen aan andere ondernemers. Zeker gezien de expertise en de prettige samenwerking!''
Marcel in de Braekt – Orthopost in de Braekt

Marcel in de Braekt – Orthopost in de Braekt

''Nieuwenhuis IT & Connectivity heeft een 6 jaar geleden ons netwerk aangelegd. Gedurende die tijd is onderhoud gepleegd naar tevredenheid maar door de snelle veranderingen in de IT wereld moeten er nu aanpassingen en vernieuwingen gebeuren. Dit gaat altijd in goed overleg en er wordt rekening gehouden met onze werkflow. Er worden aanpassingen gedaan op afstand of op vrije middagen. Dit is tot nog toe naar tevredenheid gebeurd.''
Harry Timmers – Tasty Present

Harry Timmers – Tasty Present

"Mijn bedrijf, Tasty Present, houdt zich bezig met het personaliseren van chocolade geschenken. Onze volledige hardware en infrastructuur is afkomstig van Nieuwenhuis. Wij zijn als internetonderneming volledig afhankelijk van de kwaliteit van onze volledige IT-omgeving. In ons geval hebben wij geen vertrouwen in een grote dienstverlener, omdat onze problematiek heel specifiek is en we eenvoudigweg de tijd niet hebben om ieder probleem vanaf de wortel uit te leggen. Een half woord moet voldoende zijn. En dat is bij Nieuwenhuis zo, al jaren een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering.Het onderscheidend vermogen van Nieuwenhuis IT & Connectivity is een kwestie van mensenwerk; persoonlijk en direct contact. Precies zoals wij zelf graag zaken doen.Ik ben zeer tevreden over deze onderneming en zou ze aan iedere ondernemer aanraden!”
Privacy statement