Nieuwenhuis IT & Connectivity
Nieuwenhuis IT - kantoor

Nieuwenhuis IT & Connectivity

Over ons

Wie is Nieuwenhuis IT & Connectivity

Nieuwenhuis IT & Connectivity staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, snelle service en betrokkenheid. Ons team bestaat uit 3 leden. Hierdoor zijn onze lijnen uiterst kort, en is onze persoonlijke betrokkenheid bij jouw bedrijf groot. Is er een probleem, dan doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Maak kennis met ons team

Mark Streukens - Directeur

Mark Streukens

Directeur

Mark is al sinds 1999 betrokken bij het bedrijf. Hij is bij Nieuwenhuis Zuider Kantoormachine Centrale begonnen als stagiair en is daarna blijven plakken. Mark is breed onderlegd en heeft de laatste jaren het onderdeel VoIP en Connectivity binnen het bedrijf opgezet. Graag wil hij zich blijven ontwikkelen. Vandaar dat de overname van de zaak vanzelfsprekend was.

Johan van Berlo - Senior network engineer

Johan van Berlo

Senior network engineer

Johan heeft heel veel kennis van zaken en is vaak het technische brein bij het oplossen van problemen. Hij is daarnaast een specialist op het gebied van Microsoft en netwerkbeheer.

Natascha Streukens - Office manager

Natascha Streukens

Office manager

Natascha is de vrouw van Mark en neemt binnen het bedrijf de administratie, planning en alle andere randzaken voor haar rekening. Zij is je eerste aanspreekpunt als je contact opneemt met Nieuwenhuis IT & Connectivity.

Privacy statement