Nieuwenhuis IT & Connectivity
Zoek jij ons?

Nieuwsbericht

Zoek jij ons?

Ben jij een allround netwerk- en/of systeembeheerder op zoek naar een familiaire, flexibele en uitdagende werkplek. Lees dan even verder…

Wij zoeken iemand die een brede kennis heeft van de verschillende takken binnen de IT. Denk hierbij aan: Infrastructuur, Microsoft Server, VMWare, Office 365, VoIP, Cisco en Veeam. Aangezien wij een klein team zijn zoeken wij iemand die snel kan schakelen en flexibel is, kan “hoppen” van het ene probleem naar het andere, stapsgewijs en oplossend kan denken en ook weet dat service niet altijd stopt om 17.00 uur. Daarnaast is een goede dosis humor en plezier in je werk “een musthave”.

Bij wie kom je te werken als je voor ons kiest? Wij zijn een organisatie die bedrijven wilt ontzorgen betreffende alles wat te maken heeft met IT. Wij leveren een hoge mate van service en kwaliteit, gespecialiseerd op het vlak van: Systeembeheer, Netwerkbeheer, Connectivity, VOIP telefonie en Managed print services. Wij kenmerken ons verder door de zeer korte lijnen in de communicatie met klanten, zodat we te allen tijde snel en adequaat kunnen reageren op hun wensen en eisen. Kortom: allround ICT-solutions voor MKB, overheids-, onderwijs- en zorginstellingen.

 

 

 

 

 

 

Privacy statement