Nieuwenhuis IT & Connectivity
Glasvezel

Nieuwsbericht

Glasvezel

In heel Sittard-Geleen wordt glasvezel aangelegd door E-Fiber. De aansluiting is kosteloos als je een abonnement afsluit voordat er in je straat gegraven wordt. Er is inmiddels aangevangen met de werkzaamheden en de eerste glasvezelcentrale is geplaatst.

Als IT-specialist in de regio Sittard-Geleen zijn we heel enthousist over de komst van glasvezel in Sittard-Geleen. Vandaar dat wij ook reseller zijn geworden van glasvezel. Glasvezelkabels worden gebruikt om data over te brengen. Doorvoersnelheden van glasvezelkabels zijn ongekend. Zowel opload- als downloadsnelheid zijn gelijk bij glasvezel. Dit is bij een gewone verbinding niet.  Op dit moment zijn de meest aangeboden abonnementen 500 Mbit en 1 Gbit. Dat zijn hele hoge snelheden!

Van aanmelding tot oplevering:

1. Aanmelden bij een provider: Als er wordt aangemeld voordat er gegraven wordt in de straat, dan is de aansluiting kosteloos. Bij latere aanmelding worden eenmalig kosten in rekening gebracht.

2. Schouwen: Bepalen waar de aansluiting in huis wordt gemaakt.

3. Aansluiting in de straat

4. Installatie via de provider

Waarom zijn wij reseller van Trined? Het hele sterke punt van Trined is dat je je COAX-bekabeling niet hoeft te vervangen. Trined zorgt voor een aansluiting die matcht met je COAX-kabels…Ben je nu nog geïnteresseerd, klik dan op de link hieronder. Met deze link kun je kijken wat er wel en niet mogelijk is en welk pakket je kunt afnemen.

https://www.trined.nl/

https://www.e-fiber.nl/planning-gemeente-sittard-geleen/

Door de laatste link aan te klikken kun je via ons je aanmelden voor glasvezel bij Trined.

https://trikx.nl/bestellen/?p=b579d45d24a3f60d61b22642f6d54d04

Privacy statement